Cursus Je Eigen Wijze Reis

Soms heb je niets te kiezen: jij of een dierbare wordt ziek, je verliest je baan of staat er ineens alleen voor. Het leven zoals je het leefde past niet meer. Het vraagt jou je aan te passen, nieuwe stippen aan de horizon zetten. Een horizon die soms niet eens zo zichtbaar is door alle donkere wolken die ervoor hangen of die zo ontzettend ver weg lijkt te zijn dat je er moedeloos van wordt. De cursus Je Eigen Wijze Reis laat je weer contact maken met je intuïtie zodat je stap voor stap weer het heft in handen kunt nemen.

Maar ook fijne gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld afstuderen en beginnen aan je eerste baan of starten met een eigen bedrijf, trouwen of samenwonen, de geboorte van een kind, verhuizen buiten je geboorteplaats, kinderen die door jou goede zorgen op eigen benen gaan staan. Allerlei redenen die voor een periode van onrust kunnen zorgen. Je een unheimisch gevoel geven. Het leven dat je dacht te kennen geeft jou ineens weer allerlei 1e keren. Dat kan angstig maken, onzeker of verdrietig. Ja zelfs wat rouwig, ook al was het je eigen keus en levert het iets fijns op.

Op zoek naar mijn Eigen Wijsheid

In de 18 jaren die daarna volgen daagt het leven me vaker uit, leer ik nieuwe vaardigheden en ontwikkel ik een methode die mij telkens helpt om keuzes te maken. Een methode die niet alleen voor mij maar ook voor anderen succesvol bleek te werken . Een methode die inmiddels een heusche cursus is geworden! Een cursus waarin creativiteit&planning, beweging&rust, Zijn&Doen, wensen&mogelijkheden de basis vormen om je verlangens en mogelijkheden zichtbaar te maken. Die een beroep doet op wie jij wezenlijk bent en je intuïtieve stem laat spreken. Met vallen en opstaan neem je besluiten op gebied van financiën, timemanagement, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, je sociale leven, werk of welk thema zich in jouw leven aandient.

Cursus Je Eigen Wijze Reis

In deze cursus maak je een pas op de plaats zodat je op een creatieve en positieve manier, vanuit hoe het nu is, weer stappen vooruit kunt zetten.

Voor wie

Ben je eraan toe om (weer) contact te maken met je intuïtie en creativiteit en daarmee invulling te geven aan wat jij belangrijk vindt in je leven? Kun jij wel een liefdevol schopje onder je kont gebruiken? Wil je een verandering op 1 of meerdere thema’s in je leven of gaat er binnenkort iets veranderen dan is de cursus “Je Eigen Wijze Reis” echt iets voor jou!

Programma

4 sessies van 2 uur waarbij je na elke sessie zelf aan thuisopdrachten werkt en reflecties schrijft.


Inhoud

Module 0

Dit is het moment

Module 1

Hier&Nu

Module 2

Aandacht&Focus

Module 3

Keuzes maken

Module 4

Creëren


Elke week tijd en ruimte voor een geplande sessie en ruimte voor het op een zelfgekozen moment uitvoeren van de opdrachten en het schrijven van de reflecties. De mogelijkheid om opdrachten digitaal te doen. Daarnaast een notitieboek en een fijne pen.

In aflevering 11 van de podcast vertel ik over een van de oefeningen uit deze cursus. Een oefening die me inspireerde tot het logo van de cursus!

Wat kost het?

logo cursus je eigen wijze reis
€135,-

Wanneer

Vanaf het voorjaar van 2023 komt deze cursus weer op de planning. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de wachtlijst. Vul onderstaand formulier in en ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.


Warme groet,

Groet

P.S. Je bent overduidelijk iemand die zich goed wil informeren want je bent tot hier gekomen. Ik wil daarom graag nog iets met je delen. Ik weet dat je er misschien nog even over na wilt denken voor je je aan zult melden. Je vraagt je misschien af of deze cursus iets voor je is. En misschien vind je het wel heel spannend als je mij nog helemaal niet kent. En heel eerlijk! Dat kan ik me helemaal voorstellen! Ik plan heel graag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Stuur gerust een berichtje naar esther@kijkpost.nl of via whats app.

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.