logo cursus luisteren naar je pen

Cursus Luisteren naar je pen©

Basiscursus creatief dagboekschrijven: Luisteren naar je pen©

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waarin je schrijvend vertrouwd raakt met wat voor jou belangrijk is. Het plezier in het creatieve schrijfproces staat voorop. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Waar wil jij meer over te weten komen?
Waarover wil jij jouw bewustzijn vergroten?
Wat wil jij van jezelf beter leren kennen?

Misschien kun je nog helemaal niet bedenken waar je meer over te weten wilt komen, het kan zelfs zijn dat je je er nog niet bewust van bent dat er nog van alles over jezelf te ontdekken valt. Tenminste, zo dacht ik er als tiener over: als je toch eenmaal 30 bent dan heb je alles wel zo’n beetje gedaan, verkend en ontdekt. Toen ik helemaal dat tevreden voldane gevoel niet bleek te hebben na mijn 30e kreeg ik haast. Dan had ik het blijkbaar niet goed gedaan maar ik had ook geen idee waar ik het dan zoeken moest…

Die combinatie van haast, het niet weten, de ontevredenheid, verwachtingen en onvoldoende weten wie je bent. Waar je warm voor loopt, waar je energie uit haalt of hoe je tot rust komt zijn een recept voor een burn-out. Gun jezelf de tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Om vertrouwd te raken met jezelf.

De beste manier om met een onderwerp vertrouwd te raken is erover te schrijven

Benjamin D’Israeli

Je bent nooit ‘klaar’ met leren van het leven, met ontdekken wat er zich in je bewustzijn afspeelt en dat je jezelf nog steeds kunt blijven verbazen.

Voor wie

Ben jij ook benieuwd naar wat er nog allemaal te ontdekken valt? Ben je nieuwsgierig naar wat er in je leeft, vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk en wil je dit op creatieve wijze schrijvend onderzoeken dan is deze cursus echt iets voor jou. Je hebt geen schrijfervaring nodig. De groep zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

Programma cursus Luisteren naar je pen©

  • 6 lessen van 2 tot 2,5 uur
  • Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
  • Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
  • Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Wat heb je nodig

Een schrift en een pen

Wanneer

Vanaf het voorjaar van 2023 zal deze cursus weer op de planning komen. Meld je hieronder aan voor de wachtlijst.

Wil je eerst eens proeven of schrijven wat voor je is, ga dan naar de gratis schrijfinspiratie of download een van de digitale Schrijverijen in de Kijkpost winkel.

Waar

Online

Wat kost het?

De cursus “Luisteren naar je pen©” kost €185,-. Dit is inclusief cursusmateriaal. Heb je de introductieworkshop of een Schrijverij gevolgd dan worden de kosten van die workshop in mindering gebracht.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan

Ik ontvang je graag binnenkort!

logo gecertificeerd trainer luisteren naar je pen

Sinds 2018 mag ik mij gecertificeerd cursusleider noemen. Ik ben getraind door Christine de Vries van Shodo© 

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.