Workshop: “Jij in woord en beeld”

Hoe gaat het met je? Waar bevind jij je op je levensreis? Wat heeft het leven je tot nu toe gebracht en waar ga je naar toe? Ben je op een plek waar je wilt zijn? Ben je onderweg naar jouw gewenste bestemming? Soms heb je behoefte aan een pas op de plaats, een moment van bezinning. Een moment om in beeld te brengen wat was, wat is en wat nog gaat komen.

In woord en beeld wie jij bent

Tijdens deze (online) workshop kijken we schrijvend naar hoe het leven op dit moment voor jou is en maken we op een creatieve manier ruimte voor wat er mag ontstaan. Behalve pen en papier (een schrift of notitieboek met een minimale afmeting van A5 en een los vel A4 of A3 karton) heb je ook wat tijdschriften op uit te scheuren en lijm nodig.

7 positieve effecten van dagboekschrijven
Woord en beeld

Voor wie

Jij bent nieuwsgierig naar wat het leven voor je in petto heeft. Je weet dat het niet altijd rozegeur en maneschijn is en dat is ok. Je blijft rustig ademhalen en hebt vertrouwen dat er altijd weer een moment komt waarop het weer beter gaat. Deze tussenfases gebruik je om tot rust te komen, terug te kijken op waar je vandaan komt en de tijd te nemen om je koers vanaf hier te bepalen.

Wanneer

Er staan momenteel 2 workshops gepland in november. Op zaterdag 20 november live in het atelier van Huis van Herstel en op zondag 21 november online. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan de crowdfunding voor de opening van de nieuwe vestiging in Arnhem.

In 2022 zal deze workshop ook weer aangeboden worden, zowel live als online. Ga naar de agenda of meld je via de knop hieronder aan voor de Kijk-Post.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze workshop online zijn €25,- , kom je op locatie schrijven dan is jouw bijdrage €35,-.
Heb je je aangemeld voor de cursus “Creëer je leven met de maan” dan ben je verzekerd van gratis deelname aan deze workshop en hoef je je hier niet opnieuw aan te melden.

7 positieve effecten van dagboekschrijven

De workshops van Kijkpost zorgen voor een pas op de plaats, helpen jou om bewust de tijd te nemen voor wat was, is of kan zijn. Juist wanneer je het idee hebt dat je agenda het niet toelaat. Lees er meer over in de 3-delige blogserie.

Kom vooral ook even hallo zeggen op Instagram als we elkaar nog niet kennen of om te laten weten dat je erbij gaat zijn! Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt!

Ik ontvang je graag binnenkort!

Groet