Inspiratie

Podcasten: praten over schrijven!

Schrijven staat natuurlijk op nummer 1 maar podcasten (praten over schrijven) is ook supertof om te doen! Dat ondervond ik afgelopen zomer toen ik door Bianca Hesse in haar podcast geïnterviewd werd.

Podcasten? Práten over schrijven?

Ja ik hoor het je denken! Ik kan het zelf ook nog niet helemaal geloven en toch ga ik het doen! Het combineert 2 dingen die ik graag doe: mijn stem gebruiken om een verhaal te vertellen èn jou inspireren en enthousiasmeren over creatief schrijven.

Starten met…

Tijdens de week van de werkstress stelde ik op social media de vraag:

Wanneer is het voor jou het juiste moment om… te starten, stoppen, vertellen, regelen, onderzoeken, rusten, ademen?

Een dag later besefte ik dat ook voor mij het moment gekomen was om ergens mee te stoppen maar ook om ergens mee te starten. Stoppen met Facebook en starten met podcasten.

Cadeau aan mezelf

Ik vind het wel een mooi cadeau aan mezelf voor mijn 50e verjaardag! Een kroon op mijn 50e levensjaar waarin ik mezelf toestond dingen te doen die ik heel graag en soms al heel lang wilde zoals de opleiding stemacteren. Maar ook veel meer luisteren naar wat mijn lijf nodig heeft, een cursus autobiografische schrijven volgen en aan de slag gaan met oude patronen die mij belemmeren.

podcasten"praten over schrijven

Luister hier naar de podcast

Met mijn podcast wil ik je nog meer kennis laten maken met de diversiteit èn kracht van creatief dagboekschrijven. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen plezier kan hebben in schrijven zodra je gevonden hebt wat jouw manier van schrijven is. Vanaf 29 december 2020 kun je wekelijks luisteren naar een aflevering. De ene aflevering kan als een kattebelletje zijn en de andere als een brief van 6 kantjes. Precies zoals dat in een correspondentie of dagboek ook gaat.

Wil je liever lezen over schrijven? Dat kan! Van veel aflevering is een transcriptie beschikbaar. Klik hier (opent in een nieuw tabblad)

Verheugde groet,

Groet

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn.

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.