Samen schrijven

Ik wil wel vaker schrijven maar het komt er steeds niet van. Ik wil wel eens iets anders dan het dagelijkse verslag in mijn dagboek schrijven. Ik vind schrijven geweldig leuk maar het lukt niet om een fijn schrijfritme te vinden. Ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

Klinkt dit bekend?

Je bent niet de enige die zoekende is naar een manier om schrijven onderdeel van je dag of weekritme te maken. Die zoekende is naar onderwerpen of je eigen schrijfstem. Speciaal voor jou organiseer ik het komend najaar elke maand een Schrijf-Boost. Elke maand schrijven we online op de woensdagavond van samen. Telkens vanuit een ander thema en met bijpassende oefeningen zodat je kunt onderzoeken wat voor jou een prettige manier van schrijven is.

Wanneer

Vanaf het voorjaar van 2023 komt deze workshop weer op de planning. Je kunt je nu alvast aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht.

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.