Samenwerking met Huis van Herstel

Je dromen naar je toe schrijven.

In aflevering 18 van de podcast vertel ik je hoe ik hiervoor de maan als inspiratie gebruik.

Op 27 februari schreef ik over de Volle maan in Maagd, dat deze uitnodigingde om balans te vinden tussen met beide benen op de grond staan en jezelf toestaan te dromen. En dat ik een paar dagen later een gesprek zou hebben met betrekking tot dat laatste. Een gesprek met Ivanka van Huis van Herstel.


Jouw thuis waar je jezelf mag ontmoeten.

​Jouw thuis om te leren over jezelf.

​Jouw thuis voor een warm herstel.

​Huis van Herstel,

Thuiskomen bij jezelf.


Dat ene gesprek leidde tot ook een gesprek met Marloes, samen met Ivanka oprichters van de Stichting. Een stichting die zoveel mogelijk mensen met mentale uitdagingen wil helpen in hun eigen kracht te komen. Dit doen zij door verschillende programma’s aan te bieden voor mensen in de leeftijd van 16 tot en met 55 jaar. 

Mijn professionele en persoonlijke bekendheid met mentale kwetsbaarheden en mijn droom om ooit een eigen plek te hebben waar ik mensen kan helpen hun Eigen Innerlijke Wijsheid weer te leren kennen maakte dat we al snel besloten om een samenwerking aan te gaan. Een samenwerking waar ik heel dankbaar voor ben en die me erg veel verheugvreugde schenkt.

Een eerste stap in onze samenwerking: het hosten van de creatieve zoom-sessie op de woensdagavond. Open voor iedereen die creatief wil zijn of behoefte heeft aan gezelschap.

Wat heb je nodig? 

Iets creatiefs om te doen en een de link naar de zoom meeting. That’s it!

Informatie hierover vind je via de link in de bio van het instagram account.

Herstelprogramma

Naast de creatieve zoom ondersteun ik inmiddels ook bij het herstelprogramma van 12 weken. Mocht je willen weten of dit programma iets voor jou is klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Nieuwe vestiging

De missie van Huis van Herstel is om zoveel mogelijk mensen te helpen herstellen bij psychische klachten. Het verheugd me dat ik je kan melden dat Huis van Herstel naast Zeist en Elsloo dit najaar een derde vestiging opent in de omgeving van Arnhem. En ze hebben mij gevraagd hen daarbij te helpen! De eerste vrijwilligers zijn al opgeleid en staan klaar om daar aan de slag te gaan. Dankzij een succesvolle crowdfundingsactie is het gelukt om een nieuwe vestiging te openen in Zevenaar aan de Didamsestraat 35.

Deze plek biedt ook ruimte voor het geven van de workshops en cursussen van Kijkpost en daarmee ook de mogelijkheid om nog meer mensen kennis te laten maken met het effect van creatief, reflectief en intuitief schrijven.

Liefs,

Groet