Inspiratie

Wat Kijkpost in 2021 gaat doen

Het was een hele uitdaging dit keer om alle inspiratie die ik de afgelopen maanden opdeed te bundelen, bepalen wat Kijkpost in 2021 gaat doen en daar een planning op los te laten. Maar het is gelukt!

Dit is wat Kijkpost in 2021 allemaal gaat doen

Schrijverij

Ook in 2021 zal er maandelijks een Schrijverij zijn. Ik houd t voorlopig online. Dit najaar leerde ik om maar gewoon bij mijn originele plan te blijven en kalm te blijven. Ik stapte in de valkuil van valse hoop en was erg druk met wilde plannen die uiteindelijk niet uitvoerbaar bleken te zijn. Jammer blijft het wel om elkaar niet werkelijk te treffen maar ik ben heel blij dat we de mogelijkheid van online ontmoeten hebben.

Luisteren naar je Pen©

Tot aan de zomer staan er 2 online groepscursussen gepland. De lessen worden 6 afzonderlijke dagdelen gegeven. Het is ook mogelijk om de cursus in 3 hele dagen te volgen, afhankelijk van de groepsgrootte en voorkeur al dan niet online.

Je Eigen Wijze Reis

Als je je persoonlijke situatie op een creatieve en schrijvende wijze onder de loep wilt nemen, dan is de “Je Eigen Wijze Reis” de manier om dat te doen. Ga op reis in je innerlijke belevingswereld of je leven zoals dat op dit moment is. Ontdek je kracht en welke vaardigheden je mag vergroten. Deze reis maak je op het door jouw gekozen moment en jij bepaalt in hoeverre je behoefte hebt aan een reisbegeleider.

Podcast

Het is bijna zover: de start van de podcast “Tussen de regels”. De trailer kun je alvast luisteren. Elke week zal er een nieuwe aflevering online komen, ik verwacht dat dinsdag de vaste releasedag gaat zijn. Ik vind het reuze spannend deze uitdaging aan te gaan. Lukt het om mijn perfectionisme los te laten? Heb ik wel genoeg inspiratie? Ga ik me aan mijn zelfgestelde doelen kunnen houden? En meer van dit soort twijfels en onzekerheden.

Nieuw! Jaartraject “Creëer je leven met de maan”

Ik ben dankbaar dat mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid telkens weer voor nieuwe inspiratie zorgt. Het afgelopen jaar bleek de maan een grote inspiratiebron voor het maken van workshops en mijn persoonlijke ontwikkeling waardoor er een verlangen wakker werd hier meer over te delen. De juf en organizer in mij begon al aan een lesplan en planning. Er blijkt echter nog zoveel te leren en te ontdekken dat ik besloten heb me er meer in te verdiepen om zo meer waarde aan een nieuw jaartraject te kunnen geven. Komend voorjaar volg ik daarom de gecertificeerde training Moonology van Yasmin Boland. Klik hieronder als je vast wat meer info over het jaartraject wilt lezen of meld je aan voor de nieuwsbrief wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden wanneer je met het traject kunt starten!

Achter de schermen

Vol verwondering kijk ik naar hoe mijn bedrijfsactiviteiten mij telkens weer meer leren over mezelf als mens en als professional. Ik betrap me er soms op hoe een hardnekkige overtuiging nog steeds de kop opsteekt:

Vanaf je 30e heb je alles wel zo’n beetje voor elkaar en weet je hoe je leven er tot je pensioen uit gaat zien.

Niets blijkt minder waar. Of althans, in mijn geval in ieder geval niet!

Het afgelopen jaar heb ik mezelf toegestaan om soms langgekoesterde wensen in vervulling te laten gaan. Het duurt soms even voor ik doorheb hoe ik verschillende interesses, ervaringen en kennis met elkaar kan combineren. Ik kan zeggen dat vertrouwen op soms gekke ingevingen, buiten de gebaande paden treden, je heel nieuwe inzichten geven. Je de mogelijkheid geven je te ontwikkelen in een richting die je soms vooraf niet kunt bedenken of voorzien. En die steeds meer duidelijk maken hoe je het allerbeste tot je recht komt.

Er zijn 3 pijlers waar ik me het komend jaar in ieder geval op ga richten.

  1. Aandachtsmanagement. Mijn creatieve brein stuurt me soms alle kanten op en zorgt voor fantastische inspiratie. Soms te fantastisch 😉
  2. Zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten. Stukje bij beetje wordt mijn website makkelijker vindbaar en zie je me regelmatiger voorbijkomen. Hoewel ik het heel leuk vind om ook dit deel van mijn bedrijf in mijn vingers te krijgen, zou het ook maar zo kunnen zijn dat ik hier hulp bij in ga schakelen.
  3. Schaduwwerk. Het afgelopen jaar is voor iedereen bijzonder geweest. Er is meer en meer behoefte aan ondersteuning bij het leren omgaan met moeilijke momenten en de stormen die het leven soms over je uitstort. Voor mezelf en binnen mijn coaching maak ik ruimte voor dit schaduwwerk.

Ik wens jou en de jouwen een prachtige voortzetting op de ingeslagen paden en kijk er naar uit je ergens onderweg te mogen ontmoeten!

Liefdevolle groet,

Groet

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.