Workshop Artjournallen, maandelijks artjournalcafé

In het artjournalcafé werk je zelf in je creatieve dagboek. In een zelfgemaakt of bestaand notebook. Maak gebruik van materialen in het atelier of neem je favoriete materialen mee. Kies zelf welke technieken of tools je wilt gebruiken en laat je inspireren door anderen.

Waar

In 2022 nodig ik je van harte uit om weer live mee te komen schrijven in het Kijkpost-Atelier in Zevenaar aan de Didamsestraat 35.

Wil je liever nog online je creativiteit uiten? Meld je dan aan voor the Artist’s Way

of het gratis online artjournalcafé op 12 januari van 10.30 tot 12.30 uur

Stuur een appje om je aan te melden en de zoomlink te ontvangen

Wanneer

2 februari, 30 maart, 25 mei, 22 juni van 10 tot 12 uur

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Jouw bijdrage is afhankelijk van je wensen.

Je neemt je eigen materialen mee. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Jouw bijdrage is €5,-

Je maakt gebruik van de materialen in het atelier en geniet tevens van koffie of thee en wat lekkers.

Jouw bijdrage is €15,-

De groepsgrootte is maximaal 8. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de dan geldende maatregelen. Kunnen we niet fysiek samen komen dan zal het café online plaatsvinden.

Wil je in dat geval materialen gebruiken app me dan even, dan stel ik een pakketje voor je samen dat je af kunt halen.

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.