Workshop “Schrijverij”, maandelijks schrijfcafé

Wil je makkelijker leren schrijven? Je dagboek eens op een andere manier vullen? Zou je graag een blog willen starten? Wil je uitgebreide brieven schrijven of leuke teksten bij je social media posts voegen? Kom dan naar de maandelijkse Schrijverij.

Schrijfcafé

We schrijven aan de hand van vooraf gegeven thema’s. Je ontmoet mensen die van ook schrijven houden of willen ontdekken of het iets voor ze is. In deze schrijfcafés gaat het er niet om of je weet waar de d-tjes en t-tjes moeten staan. Elke tekst die je leest in de krant, op een blog of op social media is begonnen met een idee. Dat is wat we tijdens de Schrijverij doen: inspiratie opdoen. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven waardoor je zult merken dat er woorden blijven komen zolang je je pen in beweging houdt. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, bloggen, (bullet)journaling, innerlijk pelgrimeren en (internationale) correspondenties en snailmail.

Wat je nodig hebt

Je eigen schrijfblok of notitieboek en een fijne pen.

Waar

In 2022 nodig ik je van harte uit om weer live mee te komen schrijven in het Kijkpost-Atelier in Zevenaar aan de Didamsestraat 35.

Wil je liever nog online blijven schrijven? Meld je dan aan voor een van de Samen-schrijf-sessies.

Wanneer

16 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli van 10 tot 12 uur

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en doe je door een ticket te kopen via onderstaande knoppen

bestel met korting tot 16 februari

De groepsgrootte is maximaal 8. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de dan geldende maatregelen. Kunnen we niet fysiek samen komen dan zal de Schrijverij online plaatsvinden.

Wil je samen met een dierbare of groep deelnemen of een workshop cadeau doen, neem dan gerust even contact met me op!

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn. Wil je meer weten over mijn aanbod klik dan hier.